dilluns, 14 d’octubre del 2019

Celebrem la Setmana Europea de la FP

Del 14 al 18 d'octubre celebrem la Setmana Europea de la Formació Professional a l'escola. Des de fa 4 anys som socis oficials d'aquesta iniciativa de la Comissió Europea, que pretén donar visibilitat als estudis de FP a tota Europa, així com potenciar-los amb activitats que poden organitzar els centres participants.

La nostra Setmana Europea, amb el títol oficial, VET: A Myriad of Possibilities (FP: Una infinitat de possibilitats), pretén oferir tot un seguit d'activitats, visites i xerrades per acostar els alumnes al seu sector professional. En altres casos, es tracta de fer tallers i seminaris pràctics, on posin en joc les seves habilitats, i també donar a conèixer el programa de mobilitat europeu Erasmus+, ja sigui per poder demanar una beca o per compartir experiències d'alumnes i exalumnes que ja hi han participat, fent pràctiques professionals en una empresa europea.

Podeu seguir l'enllaç que teniu a continuació per conèixer la convocatòria i les activitats oficials, que aquest any tenen la seu a Finlàndia (Hèlsinki) i també per trobar la nostra proposta com a escola participant en el mapa interactiu: https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/your-country_en


Programa d'activitats que farem a l'escola en el marc
de la Setmana Europea de la FP



Segell que ens acredita com a socis oficials d'aquesta
iniciativa europea