dilluns, 29 de juny del 2020

Represa i Erasmus+


Amb la situació de represa tornem a publicar notícies dels nostres projectes Erasmus+.

Quan es van tancar els centres educatius el passat mes de març, teníem 6 estudiants de CFGS fent pràctiques a l'estranger amb Erasmus+. La Gemma, l'ex-alumna que estava a Grècia, ja les havia acabat i tornava aquell mateix cap de setmana. Dos alumnes els teníem a Praga, dos a Groningen i un a Brussel.les.

En saber-se el tancament, ens vam posar en contacte amb tots ells i les seves famílies. En un principi, tots van decidir quedar-se on eren. A mesura que els van suspendre les pràctiques i que les possibilitats de trobar vols es van anar complicant, van anar tornant, excepte una alumna que va decidir quedar-se a Groningen fins a finals de maig. Amb tots ells vam mantenir un contacte constant per anar valorant la situació als diferents països.

A la tornada, n'hem pogut parlar online i hem avaluat les experiències viscudes, que malgrat quedar interrumpudes, han estat valorades molt positivament.

Així mateix, les mobilitats dels alumnes que havien de marxar durant aquest temps de confinament: un alumne de CFGS d'Animació 3D, dues alumnes de CFGS de Laboratori i les 4 alumnes de CFGM, han quedat aplaçades per més endavant.

També hem aplaçat dues mobilitats de personal, un professor del CFGS de Laboratori que havia de marxar a Groningen, i l'acollida aquí d'una professora de Praga.

No volem acabar, sense compartir-vos unes imatges que la Gemma i l'Albert ens van enviar abans del confinament.


L'Albert al laboratori de Praga sembrant 

Klebsiella oxytoca

Legionella enteritidis

Streptococcus dysgalactiae


La Gemma d'excursió als afores d'Atenes
durant el cap de setmana

Visitant el Temple de Poseidó

Tot i la pluja, van gaudir de les vistes i d'una llum espectacular