dissabte, 23 de gener de 2021

Reunió informativa per obtenir una beca Erasmus+ de CFGM del projecte consorciat amb la Fundació BCN FP

Abans de marxar de vacances de Nadal, des de la Fundació BCN FP ens van informar que obrien el concurs públic per adjudicar les beques del Projecte Erasmus+ KA102 (2020-2022), del qual som socis.

És per això que dimecres vam organitzar una reunió informativa per aquells alumnes del CAI que volen obtenir una beca de mobilitat Erasmus+ per fer pràctiques a l'estranger i reuneixen els requisits.

Més endavant, convocarem una altra reunió amb els alumnes del CAI que també vulguin obtenir una beca i no tenen 18 anys o estiguin a punt de complir-los, perquè puguin optar a les beques del projecte Erasmus+ d'Escola Pia de Catalunya, que accepten alumnes més joves, i del qual també som socis. Estem pendents que obrin la convocatòria.

Els alumnes que es presentin per obtenir la beca de la Fundació BCN FP (en tenim una assignada i com a màxim en podríem obtenir 3, en funció dels mèrits que aportin els candidats), i no passin la preselecció o no l'obtinguin, passaran automàticament a ser candidats per obtenir-ne una a través del projecte d'Escola Pia de Catalunya.

Les beques Erasmus+ de la Fundació BCN FP consisteixen en poder marxar 50 dies (n'hi ha unes quantes de 90 dies també) a fer pràctiques a un país de la Unió Europea amb les despeses cobertes.

Donada la situació pandèmica, i com a novetat, la Fundació ha establert 6 períodes diferents per marxar, entre novembre 2021 i novembre 2022. 

Recordem també que arrel de la pandèmia, Erasmus+ ha allargat els terminis i permet als alumnes gaudir d'una beca fins a 18 mesos després d'haver-se graduat.

La informació de la reunió informativa es pot consultar en aquest enllaç.


NOTA: la data límit de lliurament de la documentació és el dia 27 de gener, no el dia 22, com consta en el powerpoint