dimecres, 30 de juny del 2021

Destinació Atenes!

La Neus Giró, la Gabriela Pascual i l'Ana Benítez han marxat aquest matí cap a Grècia per realitzar la seva estada Erasmus+ de pràctiques de dos mesos.

L'Ana i la Gabriela

La Neus

Les tres són alumnes de primer curs de Cicles Formatius de Grau Superior a l'escola. La Neus estudia Laboratori Clínic i Biomèdic i la Gabriela i l'Ana estudien Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear.

Aquestes tres alumnes van obtenir una beca, en el marc del Projecte Erasmus+ consorciat KA102 d'Escola Pia de Catalunya, quan estaven estudiant el cicle de grau mitjà de Cures Auxiliars d'Infermeria, però no la van poder realitzar per l'esclat de la pandèmia. És per això que, com a alumnes de CFGS que són ara, els hem concedit una beca dins del Projecte Erasmus+ propi KA103, ja que ja havien passat tot el procés de selecció per ser estudiants Erasmus+ el curs passat.

Estem segurs que després de tant de temps esperant per marxar i del munt de tràmits que han hagut de fer, aprendran molt aquests mesos i viuran un estiu inoblidable a terres gregues.

L'Ana, la Gabriela i la Neus després de la
darrera reunió preparatòria de dilluns.

Καλό ταξίδι! (Bon viatge!)