dilluns, 9 d’octubre del 2023

Celebrem els Erasmus+ Days!

Durant la setmana del 9 al 14 d'octubre se celebren a tot Europa els Erasmus+ Days

                                            


Aquesta iniciativa de la Comissió Europea vol donar a conèixer i visibilitzar aquest programa de mobilitat tan exitós i demana a tots els seus beneficiaris que participin a la celebració.

La nostra escola és un centre acreditat per Erasmus+ en Educació Escolar (ESO i Batxillerat) i en Educació Superior (CFGS) i gaudim de beques Erasmus+ de FP (CFGM) gràcies a pertànyer a 2 consorcis. 

El 70% de totes les mobilitats que es van realitzar a l'escola el curs passat van estar finançades o cofinançades amb fons Erasmus+. 

Aquí hi vam incloure els projectes MUNOG (Alemanya) i MUNOB (Romania), l'intercanvi a Alemanya, totes les estades de pràctiques dels nostres estudiants de FP de grau mitjà i grau superior, tots els acompanyaments del personal a les mobilitats d'alumnes i totes les estades formatives del personal docent.


Per celebrar aquesta setmana Erasmus+ a l'escola farem:

- Sessions informatives per aquells estudiants de 2n curs de CFGS que volen conèixer el programa Erasmus+ i sol.licitar una beca per fer pràctiques en un país de la UE.

- Sessions de treball amb els alumnes de 4t ESO, 1r Bat. i 2n Bat. que marxaran a Alemanya per participar al projecte Erasmus+ MUNOG a partir del dia 19 d'octubre.

- Sessió de treball amb els alumnes de 2n Bat. que marxaran a Dinamarca per participar al projecte Erasmus+ EGMUN a partir del 14 de novembre.

- Mobilitat a Bratislava (Eslovàquia) i estada de formació de dues professores de CFGS.

- Mobilitat per fer pràctiques a Cracòvia (Polònia) d'una alumna recent graduada d'Imatge per al Diagnòstic.

- Participació a l'Esdeveniment Erasmus+ d'algunes Escoles Pies europees, organitzat des d'Hongria, on 2 alumnes de l'escoles faran una presentació sobre el projecte Escola Ambaixadora del Parlament Europeu i la seva tasca com a ambaixadores júnior.