dijous, 19 d’octubre del 2023

Pròxima parada: MUNOG!

Avui hem marxat amb un grup de 10 alumnes i dos exalumnes de l'escola cap a Sindelfingen, Alemanya, per participar en el projecte MUNOG (Model United Nations of Goldberg). 

MUNOG és la simulació de les Nacions Unides per a estudiants de secundària on l'escola participa des de l'any 2009.


A punt d'embarcar cap a Stuttgart


Per segon any el projecte MUNOG l'hem pogut convertir en un projecte Erasmus+ KA121-SCH, gràcies a l'obtenció de l'acreditació Erasmus+ de l'etapa escolar i, per tant, ha pogut rebre finançament europeu.

Els 10 alumnes que hi participen s'han preparat des del curs passat per representar Sud-àfrica, Malàisia i Ruanda en els diferents comitès i poder debatre sobre diverses qüestions d'actualitat. 

El Lucas Bartolomé, un dels exalumnes que ens acompanya, presidirà i moderarà els debats del Human Rights Council, i la Laia Moreno, l'altra exalumna, representarà a Austràlia al comitè d'acció climàtica.

Agafar el vol a primera hora ens ha permès aprofitar el dia i, més enllà de fer la registration a l'escola, anar fins a la ciutat d'Esslingen de visita.


Fent la registration

Al pati de l'escola

Passejant per Esslingen

Des del mirador...



A la tarda les famílies d'acollida han recollit els alumnes a l'escola, des d'on han marxat cap a les cases on s'allotjaran durant aquesta setmana.