dijous, 12 d’octubre del 2023

Erasmus+ Days

Aquesta setmana hem celebrat els Erasmus+ Days, tal i com ja vam anunciar, i hem concentrat les activitats de l'escola en aquests primers dies degut als festius. 

Educació Escolar (ESO i Batxillerat)

Amb el projecte Erasmus+ d'Educació Escolar farem dues mobilitats de grup aquest primer trimestre. Les estem preparant amb els alumnes que hi participaran.

El dia 19 d'octubre un grup d'alumnes marxarà cap a Sindelfingen (Alemanya) per participar un any més al MUNOG (Model United Nations of Goldberg). Els nostres alumnes representaran Sud Àfrica, Malàisia i Ruanda en aquesta conferència.

Delegats i delegades que aniran a MUNOG

Aquesta setmana un dels temes que hem assajat ha estat el del comitè de l'Organització Mundial de la Salut, on es debatrà la regulació de la indústria farmacèutica. 

Ronda de preguntes després de la intervenció de Sud Àfrica

El 14 de novembre un altre grup marxarà cap a Espergaerde (Dinamarca) per participar a l'EGMUN (Espergaerde Model United Nations), també gràcies al nostre projecte Erasmus+. Aquests alumnes estan treballant ara en els documents que necessiten per poder defensar la posició del país que representaran: Dinamarca. Sens dubte, un gran repte defensar el país que t'acull!

Delegats i delegades a EGMUN

Ahir al migdia, però, l'activitat per celebrar els Erasmus+ Days va ser una altra i aquí vam passar al format virtual, per compartir una trobada amb alumnes d'Escoles Pies d'Hongria, Eslovàquia, Polònia i Argentina. Els alumnes van poder escoltar presentacions dels companys, i fer preguntes sobre els continguts. Podeu clicar aquí i veure més informació a la web dels organitzadors de la trobada, l'Escola Pia de Kecskemét (Hongria).

Van representar l'escola l'Emma Català i la Mireia Romeo de 4t d'ESO (a dalt a l'esquerra), que van explicar el seu rol com a ambaixadores júnior en el projecte Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu




Educació Superior (CFGS)

Aquests dies hem aprofitat per fer 3 sessions informatives sobre el Projecte Erasmus+ d'Educació Superior, on han assistit els alumnes d'aquests cicles interessats en conèixer-lo i obtenir una beca per realitzar una mobilitat de pràctiques. Tenen fins el dia 27 d'octubre per presentar la seva sol.licitud. Per consultar la presentació que vam utilitzar a la sessió informativa, cliqueu aquí.

Estudiants dels CFGS de Laboratori i Imatge (grups de tarda)

Estudiants dels CFGS de DAM i Animació 3D

Estudiants dels CFGS de Laboratori i Imatge (grups de matí)

Així mateix hem continuat amb les mobilitats que teníem en marxa: el job shadowing de la Irene i l'Éscar a Bratislava i les pràctiques de la Celia a Cracòvia.