dimarts, 30 d’abril del 2024

Marxem d'intercanvi a Prievidza amb Erasmus+

Ha arribat el dia de marxar cap a Eslovàquia i començar la segona part de l'intercanvi amb l'Escola Pia de Prievidza, gràcies al nostre projecte Erasmus+ d'Educació Escolar.

Després de la visita preparatòria a Eslovàquia que les professores del grup vam fer durant el mes de gener per conèixer l'Escola Pia de Prievidza i organitzar  l'intercanvi, un grup de 8 alumnes i 2 professores d'aquesta escola eslovaca van fer la seva estada a la nostra escola fa 3 setmanes, també com a centre acreditat per Erasmus+. 

Va ser una setmana farcida d'activitats de tots tipus, per descobrir la ciutat, conèixer els nostres costums, l'escola i el sistema educatiu, fer un treball sobre la sequera, etc. Els alumnes es van allotjar en famílies i tot plegat va ser una experiència fantàstica.

Ara és el torn de retornar la visita amb el nostre grup de 8 alumnes de 1r de Batxillerat.

Per tant, aquest matí hem volat fins a Viena i hem agafat un minibus, que ens ha dut fins a Prievidza, després d'un trajecte de 3 hores.

Agafant l'avió cap a Viena

De camí a Prievidza

A l'arribada als nostres alumnes ja els esperaven els seus companys eslovacs, així com les famílies, per dur-los a casa.

Alguns ja han començat a fer activitats aquest mateix vespre...

La Julieta i el Janko d'excursió

El Josep amb l'alcalde del poble on viu durant una celebració
tradicional en què ha assistit amb el seu company Adam

Demà començarem el programa d'activitats que ens han preparat des de l'Escola Pia de Prievidza. Ens quedarem a Eslovàquia fins dilluns!