dijous, 27 de juny del 2024

Des de Ljubljana...

El Darío Lop, alumne de 2n del CFGS d'animació 3D, ja fa dues setmanes que va començar la seva estada de pràctiques Erasmus+ a Ljubljana. 

L'està fent en un estudi d'Animació 3D amb qui ja fa molts anys que col.laborem i està disfrutant amb l'experiència d'incorporar-se a un equip professional, on li donen responsabilitat i autonomia per tirar endavant els projectes en què treballa.

Ens envia algunes fotos de l'estada, tant de la part professional com de la descoberta d'Eslovènia que està fent.










dimarts, 25 de juny del 2024

Recta final a Hradec Králové

L'Anna, la Paula, la Gisela i l'Àlex, acompanyats per la Rosi aquestes dues darreres setmanes, estan acabant ja la seva estada a la República Txeca i tornaran cap a Barcelona dimarts.

Mentre esperem la seva tornada, us compartim unes quantes fotos que ens han fet arribar.









Bona tornada!


dijous, 13 de juny del 2024

Des de Wroclaw...

El Pablo, l'Adrián i el Martí acaben avui la seva estada de job shadowing a Polònia. 

Durant aquests dies han pogut visitar la facultat de Creative Media de la University of Lower Silesia, conèixer els estudis d'Animació 3D i les instal.lacions on s'imparteixen, compartir metodologies de treball amb el seu professorat i parlar amb l'alumnat i amb les tècniques del departament internacional.

De visita al departament internacional amb la Karina

A la University of Lower Silesia amb la Karina i la Joana

A les aules d'Animació 3D per veure els treballs dels alumnes


Amb un dels professors d'aquests estudis

En una altra assignatura d'aquests estudis amb un grup
d'alumnes i el professor

De visita per les aules, mirant l'equipament






dimecres, 12 de juny del 2024

Des de Cracòvia...

De camí a Wroclaw, abans de començar la seva estada de job shadowing dilluns passat, el professorat d'Animació 3D va visitar breument l'Edgar i el Marc, els seus alumnes del CFGS, que ja feia una setmana que estaven a Cracòvia fent la seva estada de pràctiques Erasmus+.



A continuació els podem veure fent pràctiques a l'empresa i treballant en el seu primer projecte de grup, un cop ja han après els programes que s'utilitzen en aquest estudi d'animació.





dimarts, 11 de juny del 2024

Des de Hradec Králové...

La Gisela, l'Àlex, la Paula i l'Anna han començat la seva segona setmana de pràctiques de CAI a l'hospital de Hradec Králové.

Van arribar la setmana passada a Praga i es van desplaçar des d'allà fins a la ciutat que els acull.





El dimarts van visitar l'escola sòcia a primera hora.



Posteriorment, van anar a l'hospital per conèixer els seus tutors i els alumnes txecs amb qui compartiran les pràctiques en els diferents departaments.



Dimecres ja van començar a treballar.

L'Anna fent pràctiques amb la seva companya i la seva tutora


Ahir va ser un dia especial ja que l'Àlex feia 18 anys. No van faltar les celebracions i el pastís d'aniversari: Happy Birthday, Àlex!





dilluns, 10 de juny del 2024

Des de Maribor...

L'Albert Isla ja fa un mes que és a Maribor (Eslovènia) fent pràctiques del CFGS de DAM, gràcies al projecte Erasmus+ del Consorci de GS d'Escola Pia de Catalunya, del qual som socis.

Aquesta setmana ens envia aquestes fotos des de l'empresa i fent una volta per Maribor.

Continua gaudint de l'experiència, Albert!






diumenge, 9 de juny del 2024

Destinació Ljubljana!

El Darío Lop, estudiant de 2n curs del CFGS d'Animació 3D, va marxar ahir cap a Ljubljana (Eslovènia) per començar demà dilluns les seves pràctiques de 2 mesos a una empresa del sector, gràcies al projecte Erasmus+ propi de l'escola.   

El Darío va fer la sol.licitud d'una beca Erasmus+ a la darrera convocatòria i, un cop seleccionat, va passar una entrevista online amb el CEO i l'animador de l'empresa que l'acull, on va poder mostrar projectes que havia fet, així com aquells en què estava treballant.

Darío, gaudeix de l'estada a Ljubljana!




Destinació Wroclaw!

L'Adrián Cañas, el Martí Zamora i el Pablo Poderoso, professors del CFGS d'Animació 3D, van marxar ahir cap a Polònia, on dilluns començaran una estada Erasmus+ de job shadowing a la facultat de Creative Media de la University of Lower Silesia a la ciutat de Wroclaw.

Aquesta formació els permetrà veure com estan organitzats aquests estudis allà, assistir a algunes classes, parlar amb professorat i alumnat de la facultat i conèixer el departament internacional. Faran l'estada de formació fins dijous.

Aquestes mobilitats Erasmus+ pertanyen a 2 projectes propis de grau superior i per aconseguir les beques el Martí es va presentar a la convocatòria del projecte Erasmus+ 2022-2024 i l'Adrián i el Pablo a la del projecte 2023-2025.

Els desitgem una molt bona estada!




diumenge, 2 de juny del 2024

Des de Països Baixos!

Divendres al vespre va tornar el Raef Monder, professor de DAM i tècnic del servei informàtic de l'escola, de la seva mobilitat d'acompanyament de tornada del grup de l'Escola Pia de Mataró del CFGM de SMX, que estava fent pràctiques a Leeuwarden (Països Baixos). 



Aquesta mobilitat pertany al projecte Erasmus+ Consorciat d'Escola Pia de Catalunya. 
Aquí tenim unes fotografies de la tornada: