Alumnat FP

Informació per a l'alumnat de 2n de CFGS interessat en obtenir una beca Erasmus+ (curs 2023-2024)

Aquí trobareu la presentació que vam fer servir durant els Erasmus+ Days per explicar el projecte Erasmus+ i els requisits necessaris per aplicar.                     Recordeu que la data límit per presentar la documentació és el dia 27 d'octubre de 2023.
Informació per als alumnes de CFGS interessats en obtenir una beca Erasmus+ (curs 2022-2023)

Aquí trobareu la presentació que vam fer servir durant els Erasmus+ Days per explicar el projecte Erasmus+ i els requisits necessaris per aplicar.


Recordeu que la data límit per presentar la documentació és el dia 4 de novembre de 2022.Informació per als alumnes de CFGM interessats en obtenir una beca Erasmus+ (Projecte Consorciat EPC)

Aquesta és la presentació que vam fer servir a l'aula per explicar els projectes Erasmus+ de CFGM per aquell alumnat que vulgui marxar a fer pràctiques a l'estiu a un país europeu. Recordeu que trobareu la convocatòria a l'apartat Erasmus+ o a l'enllaç que hi ha dins de la presentació. La data límit per inscriure's és el 15 de gener de 2022.
Informació per als candidats de CFGS a obtenir una beca Erasmus+ (Projecte 2021-2023)

Els alumnes de 2n de CFGS que desitgin optar a una beca Erasmus+, trobaran tota la informació en la presentació que vam projectar a les reunions informatives dels Erasmus+ Days de la setmana passada: Recordeu que la data límit per presentar la documentació és el 8 de novembre de 2021.Informació per als candidats de CFGM a obtenir una beca Erasmus+  KA102 del projecte consorciat amb la Fundació BCN FP (2020-2022)

Els alumnes de CFGM que van assistir a la reunió informativa i vulguin optar a una beca Erasmus+ d'aquest projecte, cal que segueixin les instruccions que trobaran en aquest enllaç:

https://www.calameo.com/read/0065358388abe76460bc4


Nota: La data límit de lliurament de la documentació és el dia 27 de gener, no el 22, com consta en el powerpoint.Informació per als candidats de CFGS a obtenir una beca Erasmus+ (Projecte 2020-2022)

Els alumnes de 2n de CFGS que desitgin optar a una beca Erasmus+, trobaran tota la informació en la presentació que vam projectar a les reunions informatives:

Informació per als candidats de CFGM a obtenir una beca Erasmus+ (Projecte Consorciat EPC 2019-2021)

Els alumnes de CFGM que vulguin optar a una beca Erasmus+, cal que segueixin les instruccions que trobaran en aquest enllaç:

https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vTfI0fEPS6cUd5lMmvcio2KBoJbmVl_lCzu6yo0-4RLPBzu4oqAx1JmC-6DL8BQqLDlel8WY6HhYS7C/pubInformació per als candidats de CFGS a obtenir una beca Erasmus+ (Projecte 2019-2021)

Els alumnes de 2n de CFGS que desitgin optar a una beca Erasmus+, trobaran tota la informació en la presentació que vam projectar a la reunió informativa:
Informació per als candidats de CFGS a una beca Erasmus+ (Projecte 2018-2020)


Els alumnes de 2n de CFGS que desitgin optar a una beca Erasmus+, trobaran tota la informació necessària clicant aquí.


Informació per a les candidates de CFGM a una beca Erasmus+ (Projecte 2017-2019)

Les alumnes de CFGM de Cures Auxiliars d'Infermeria que desitgin optar a una beca Erasmus+, trobaran tota la informació necessària clicant aquí.


Adjudicació de la beca Erasmus+ del Projecte KA103 (2017-2019) consorciat amb la Fundació BCN FP

L'alumne Jordi Cortés de 2n curs del CFGS d'Animació 3D i Jocs Interactius serà el beneficiari de la beca Erasmus+ d'aquest projecte consorciat amb la Fundació BCN FP per fer una estada de pràctiques a l'estranger com a recent graduat, a començaments del curs vinent.

Després de ser escollit per la comissió de mobilitat de l'escola, el Jordi va assistir a una entrevista en català i anglès a la seu de la Fundació BCN FP. Amb la resolució de la convocatòria que ens han fet arribar, s'ha convertit en el beneficiari d'aquesta beca, que està una mica millor dotada econòmicament que les del projecte propi, gràcies a l'aportació de la Fundació.

Felicitats Jordi!!Adjudicació de les beques Erasmus+ del Projecte Propi KA103 (2017-2019)

Els alumnes de 2n curs de CFGS:

Animació 3D:

-Jordi Cortés
-Sergi Parés Flor
-Erik Poch Boscasa

Laboratori Clínic i Biomèdic:

-Cesca Massot Vives
-Maria Vela Serra
-Stephani Vera Ponce

podran ser beneficiaris d'una beca Erasmus+ per fer una estada de pràctiques a l'estranger, després de la baremació de la seva documentació per part de la comissió de mobilitat de l'escola.

Felicitats!!Informació per als candidats de CFGS a una beca Erasmus+ (Projecte 2017-2019)

Els alumnes de 2n de CFGS que desitgin optar a una beca Erasmus+, trobaran tota la informació necessària clicant aquí.Adjudicació de les beques Erasmus+ del Projecte KA102 (2016-2018) consorciat amb la Fundació BCN FP

Les alumnes de CFGM de Cures d'Auxiliar d'Infermeria Paula Marot i Carlota Goicoechea seran beneficiàries d'una beca Erasmus+ per fer una estada de pràctiques a l'estranger, com a recent graduades, el proper mes de gener, segons ha resolt la Fundació BCN FP.

Per obtenir les beques, la Paula i la Carlota van presentar la seva documentació a la Fundació BCN FP i, posteriorment, van assistir a una entrevista en català i anglès a la seva seu.

Felicitats Paula i Carlota!!Adjudicació de les beques Erasmus+ del Projecte Propi KA103 (2016-2018)

Els alumnes de 2n curs:

-Paula Tolívia (CFGS Animació 3D)
-Aleix Pi (CFGS Animació 3D)
-Nuhad Aoulad (CFGS Laboratori)
-Noemí Valverde (CFGS Laboratori)
-Lua Busquets (CFGS Laboratori)

podran ser beneficiaris d'una beca Erasmus+ per fer una estada de pràctiques a l'estranger, segons ens ha confirmat la Fundació BCN FP. Després de la baremació de la seva documentació per part de la comissió de mobilitat de l'escola, aquesta va ser enviada a la Fundació, que ha donat també el seu vistiplau.

Felicitats!!Adjudicació de la beca Erasmus+ del Projecte KA103 (2016-2018) consorciat amb la Fundació BCN FP

L'alumne Diego Taddia de 2n curs del CFGS d'Animació 3D i Jocs Interactius serà el beneficiari de la beca Erasmus+ per fer una estada de pràctiques a l'estranger com a recent graduat, a començaments del curs vinent, segons ha resolt la Fundació BCN FP.

El Diego va presentar la seva documentació el dia 18 de gener. La comissió de mobilitat va baremar la documentació aportada pels candidats, i ho va comunicar a la Fundació BCN FP. El Diego va assistir a una entrevista en català i anglès a la seu de la Fundació, i amb la resolució de la convocatòria que ens han fet arribar, s'ha convertit en el primer alumne Erasmus de l'escola.

Felicitats Diego!!Informació per als candidats a una beca Erasmus+

Els alumnes de 2n de CFGS que desitgin optar a una beca Erasmus+, trobaran tota la informació necessària clicant aquí.

En cas de dubtes, contacteu amb la coordinadora Erasmus de l'escola.