divendres, 29 de juny del 2018

Jornada sobre el Projecte Erasmus+ en els Cicles de FP de Salut

Dimecres a la tarda, els claustres de Cures Auxiliars d'Infermeria, Laboratori Clínic i Biomèdic i Imatge per al Diagnòstic van assistir a la Jornada de Mobilitat del Programa Erasmus+, que es va celebrar a l'escola.

El programa va incloure una presentació sobre el desplegament del Projecte en els nostres estudis de FP, així com la posada en comú de les 3 experiències de mobilitat europea per a formació que han realitzat els nostres docents aquest curs. En acabar, es van lliurar els diplomes acreditatius de la formació.

La Mariona Masó va compartir la seva experiència a Rovaniemi i com funciona el sistema educatiu finès, sobretot centrant-se en l'enfocament metodològic i l'avaluació a la FP.


La Mariona rebent el seu diploma de reconeixement
de la formació de mans del director 
                               
El Marcel Ruiz ens va explicar el sistema holandès, a partir de la seva estada a Gröningen, les visites als diferents laboratoris que va fer, així com les propostes de cooperació futura que han sorgit arran d'aquesta mobilitat.


El Marcel presentant la seva estada
                               
L'Éscar ens va traslladar a Suècia perquè veiéssim com estan organitzats els CFGS allà, integrats en el sistema universitari, i ens va presentar també propostes per cooperar de cara al curs vinent.


L'Éscar amb la Coordinadora Erasmus+
                           
Vam tenir també un altre punt de vista ben especial, el de la Paula Tolívia, estudiant recent graduada d'Animació 3D, que ha gaudit d'una mobilitat Erasmus+ a Berlin. La Paula ens va explicar la seva experiència i ens va fer reflexionar sobre tots els beneficis que una mobilitat d'aquest tipus poden aportar a un estudiant, tant en l'àmbit acadèmic, professional, personal, com pensant en una inserció laboral futura. 


La Paula explicant la seva estada

Vàrem acabar la tarda discutint les diferents propostes de cooperació que teníem sobre la taula i acordant els objectius futurs.