dimecres, 27 de novembre de 2019

Estada de formació Erasmus+ a l'escola de dues professores de Laboratori Clínic i Biomèdic de Groningen (Països Baixos)


Aquest començament de setmana vam rebre a l'escola la Jeannette i la Helen, dues professores neerlandeses, que han fet una estada de formació Erasmus+ amb nosaltres.

Seguint el programa que els vam preparar, van començar amb una rebuda per part del director de l'escola i la coordinadora de programes internacionals, i una introducció al nostre sistema educatiu i l'organització de la FP a l'escola.

Després van poder assistir a una classe de Tècniques de Laboratori de 1r curs, on van veure els alumnes treballant i hi van poder parlar mentre practicaven les diferents tècniques de separació.


La Helen parlant amb el Ferran i la Gisel.la
 
La Jeannette amb la Jordina, la Marta i la Sabrina

Amb la Irina

Durant el matí vam fer també una visita a l'escola i vàries reunions de treball per acabar de tancar l'intercanvi d'alumnes en pràctiques que farem a partir de gener, i van conèixer els 2 alumnes nostres que aniran a Groningen el proper mes de febrer.

A la tarda vam visitar el laboratori de l'Hospital Teknon on la seva alumna farà les pràctiques a partir de finals de gener.


Tot el matí de dimarts vam fer una visita al CReSA (Centre de Recerca en Sanitat Animal) a la Universitat Autònoma, juntament amb els alumnes de 2n del CFGS de Laboratori de l'escola.

El CReSA ha estat l'encarregat de llençar el repte d'aquest any, que servirà per desenvolupar el Projecte Final per als alumnes de 2n.

També hi van poder veure l'Abel, un exalumne de l'escola que hi treballa i ens va acompanyar durant la visita, i la Inorelis, un alumna que hi tenim en pràctiques.

L'Aina, L'Éscar, la Rosa, la Helen i la Jeannette

Conversant amb les investigadores del CReSA

Visitant els laboratoris del CReSA

Vam acabar l'estada amb un sopar de comiat i totes plegades molt satisfetes amb tota la feina feta aquests dos dies, que ens obren moltes vies de col.laboració futures.