dilluns, 14 de juny del 2021

Destinació Eslovènia! Tornen les mobilitats Erasmus+

Ahir el Miquel Mosegui del CFGS d'Animació 3D va marxar cap a Eslovènia per fer la seva estada de pràctiques Erasmus+ de 2 mesos.

Amb aquesta mobilitat reprenem el programa Erasmus+ a l'escola i tornem a donar la possibilitat als nostres estudiants i recent graduats de FP de formar-se en empreses europees.

Inicialment el Miquel havia de marxar el març del 2019, i quan ja ho teníem tot preparat, vam haver de cancel.lar l'estada per l'esclat de la pandèmia.

Després de tot aquests mesos esperant, ha arribat el seu moment, i ahir a la tarda va volar cap a Venècia (Itàlia), per viatjar avui a primera hora cap a Ljubljana (Eslovènia) en autocar. A la tarda l'esperen a l'empresa.

Hem preparat la mobilitat amb molt de temps, amb protocols canviants i amb totes les mesures de seguretat, gràcies també a l'ajuda del nostre soci a Eslovènia. Estem segurs que l'espera haurà valgut la pena, i la formació que rebrà, tant a nivell professional com personal, l'ajudarà a ampliar els seus coneixements i aptituds, i serà un factor clau quan hagi d'incorporar-se en aquest sector del mercat laboral.

Estem molt contents de poder, mica en mica, tornar cap al camí de la internacionalització en els estudis i seguir donant oportunitats europees als nostres estudiants. 

El Miquel és el primer que marxa aquest estiu, però no serà l'últim. Us anirem informant!

Miquel, passa-t'ho molt bé a Eslovènia i explica'ns l'experiència!