dijous, 15 de setembre del 2022

Comencem les sessions preparatòries dels alumnes que participaran al MUNOG, un Projecte Erasmus+ a partir d'aquest curs

Demà comencen les sessions de preparació del grup de 10 alumnes de 2n de Batxillerat que del 20 al 26 d'octubre assistirà al MUNOG (Model United Nations of Goldberg) a Sindelfingen, Alemanya.

El MUNOG és una simulació de les Nacions Unides organitzada pels alumnes del Goldberg Gymnasium i que compta amb la participació d'alumnes d'arreu d'Europa. Aquí podeu accedir a la web de MUNOG.

La nostra escola hi ha participat des del 2009 en totes les edicions i, després de 2 anys sense celebrar-se per la pandèmia, estem molt contents de poder reprendre aquesta activitat internacional.

Enguany, i amb l'obtenció de l'acreditació Erasmus+, hem pogut convertir la nostra participació al MUNOG en un projecte Erasmus+, el que ens farà millorar-ne la qualitat i fer-lo més inclusiu, gràcies al finançament que rebrem per dur-lo a terme.

Els alumnes que participaran en aquesta activitat internacional són alumnes que porten molt de temps en el club de debat de l'escola i que s'han preparat tot l'estiu, treballant les posicions dels tres països que representarem en aquesta simulació: Egipte, Indonèsia i Romania. Han fet recerca i redactat, corregit i recorregit la documentació que han d'enviar a Alemanya aquests dies.

Aquestes són les sessions preparatòries que tenim previstes fer a l'escola abans d'assistir-hi: