diumenge, 22 de gener del 2023

Projecte Erasmus+: Intercanvi a Osnabrück

Avui diumenge hem marxat cap a Osnabrück (Alemanya) un grup de 12 alumnes i 2 professores per a realitzar una estada d'intercanvi amb la Ursulaschule, la nostra escola sòcia des de fa molts i molts anys.


Aquest projecte està inclòs i rep financiació del projecte Erasmus+ d'Educació Escolar, que hem encetat aquest any i es durà a terme fins divendres a terres alemanyes. La tornada a Barcelona està prevista per mitjans de març.

El grup d'alumnes de l'escola que hi participen són els alumnes de 4t d'ESO que estudien alemany com a optativa, així com un grupet d'alumnes de 1r de Batxillerat, que va estudiar-ne els anys anteriors, però que no va poder fer l'intercanvi degut a la pandèmia.



Serà una setmana plena d'activitats amb els companys alemanys, que ens permetrà millorar la competència lingüística en llengua estrangera, tant en anglès com en alemany, conviure amb una família alemanya, així com descobrir la cultura, algunes ciutats properes i llocs d'interès, i l'escola alemanya que ens acull.