divendres, 13 de novembre de 2020

Compartint experiències Erasmus+

En el marc de la Setmana Europea de la FP, 4 exalumnes del CFGS de Laboratori Clínic i Biomèdic, que van fer la seva estada Erasmus+ el curs passat, han tornat a l'escola per compartir la seva experiència amb els alumnes de 2n d'aquest mateix cicle, en torn de matí i de tarda.

Dimarts a la tarda i dijous al matí, va ser el torn de l'Alessandro i l'Albert, que van estar als Països Baixos i a la República Txeca respectivament, i que van explicar la seva experiència professional i personal, en unes estades que van ser afectades de ple per la pandèmia i l'estat d'alarma.


L'Alessandro fent la seva presentació sobre Groningen

L'Alessandro explicant el projecte de bioquímica
en què van treballar durant les pràctiques


L'Albert explicant la seva feina al laboratori de Praga

El Marc contestant preguntes dels alumnes de 2n

L'Anna explicant la part més personal i social de
l'experiència Erasmus+Avui divendres, l'Anna i el Marc han fet també les seves exposicions. L'Anna va estar amb l'Alessandro als Països Baixos, però a diferència d'ell, es va quedar a Groningen fins al maig. El Marc va estar amb l'Albert a Praga i van tornar junts, via Paris, quan van començar a anul.lar-los tots els vols directes des de Praga.

Tot i no poder acabar els 60 dies de pràctiques previstos, amb més de 40 dies a l'estranger, tots quatre van poder viure l'Erasmus+ i han explicat als companys, el que aquesta estada internacional els ha aportat a tots nivells. 

A les xerrades hi han assistit també les tutores dels alumnes i dels exalumnes, la Sílvia i l'Éscar, el Miquel, professor de laboratori, la Rosi, responsable de comunicació i la Rosa, coordinadora Erasmus+.

Estem molt contents de les valoracions que han fet, de l'entusiasme amb què han presentat les experiències i com l'han sabut transmetre als alumnes que els escoltaven.

Torneu aviat!