dimecres, 23 de desembre del 2020

Ens concedeixen la nova Carta Erasmus+ 2021-2027!

A partir de l'any vinent començarà a implementar-se el nou Programa Erasmus+ 2021-2027. Aquesta actualització portarà, entre d'altres, una major dotació pressupostària general, que es traduïrà en la financiació de més mobilitats, així com la progressiva incorporació de noves eines digitals per fer-ne la gestió. 

Erasmus Without Papers en serà un exemple, la plataforma que vetllarà perquè tramitem totes les mobilitats de manera més sostenible. Així mateix, la targeta de l'estudiant Erasmus, o els acords d'aprenentatge i els interinstitucionals en línia també seran peces claus d'aquesta actualització.

Per tal de poder ser novament un centre participant en el Programa Erasmus+ 2021-2027, durant el tercer trimestre del curs passat vam haver de fer la sol.licitud a la Comissió Europea, i així renovar la nostra voluntat de continuar essent part d'aquest gran projecte europeu. Així mateix, vam haver de formalitzar el nostre compromís per anar adaptant l'estratègia Erasmus+ de centre a totes aquestes novetats.

Després de mesos d'espera i d'anar-nos formant en la nova gestió, ahir, finalment, van arribar els resultats de la nostra sol.licitud, que han estat molt positius, i la concessió de la nova Carta Erasmus+ per el període 2021-2027.

Estem molt contents de saber que podrem continuar gaudint de totes les oportunitats que Erasmus+ dona als estudiants i al personal de FP de l'escola. Ara ja només ens queda esperar que la situació sanitària millori per poder continuar fent-ho possible.