dissabte, 16 d’octubre del 2021

Celebrem els Erasmus Days a l'Escola

Un any més ens apuntem a aquesta iniciativa de la Comissió Europea i celebrem els Erasmus Days a la nostra Escola. 



Aquests tres dies estan pensats perquè els centres que reben finançament de la Unió Europea per dur a terme els seus projectes Erasmus els donin a conèixer, fent-ne difusió.

A l'escola, dijous 14 i divendres 15, hi hem participat fent 3 sessions informatives per als alumnes de segon curs de Cicles Formatius de Grau Superior interessats en obtenir una beca de mobilitat Erasmus+ per fer dos mesos de pràctiques en un país europeu.

La primera sessió va dur-se a terme dijous a les 13:30h amb alumnes dels cicles de Laboratori Clínic i Biomèdic i Imatge per al Diagnòstic. La segona sessió va tenir lloc a la tarda de dijous, a les 18h, per als alumnes del torn de tarda dels cicles de Laboratori i Imatge. Divendres a les 9h vam fer l'última sessió per als alumnes d'Animació 3D i Laboratori.


Sessió informativa Erasmus de dijous a la tarda

Un cop els alumnes han conegut el programa i els requisits, tenen fins el dia 8 de novembre per presentar la documentació i així optar a una beca de mobilitat Erasmus+.

La presentació que vam projectar la podeu consultar a l'apartat Alumnes FP d'aquest blog.

Durant la Setmana Europea de la FP, a començaments de novembre, els alumnes podran escoltar les experiències Erasmus+ dels companys, molts d'ells exalumnes ja, que les han gaudit en aquestes darreres edicions.