divendres, 31 de març del 2023

Acollim el job shadowing d'un grup de personal sanitari de Txèquia

Aquests dimarts, dimecres i dijous hem acollit 2 tècniques de laboratori i 3 infermeres de l'hospital de Hradec Králové (Txèquia), on els nostres alumnes de FP realitzen les seves estades de pràctiques en el marc el programa Erasmus+.



L'objectiu de la seva visita ha estat conèixer l'escola i el desenvolupament del programa Erasmus+, així com el funcionament de les pràctiques aquí. Hem aprofitat també perquè coneguessin tres hospitals on els nostres alumnes realitzen la seva Formació en Centres de Treball (FCT), així com que poguessin parlar amb els responsables dels diferents departaments.

                             


               

Per altra banda, aquests mateixos dies les alumnes txeques de l'escola sòcia estaven acabant les seves estades de pràctiques aquí, per tant, ha estat un bon moment també per veure-les en acció i per escoltar la valoració de les supervisores.

                                             


                                   

Les nostres alumnes de CAI que el proper mes de juny faran la seva estada a Hradec Králové han tingut també una sessió amb totes aquestes tècniques de l'hospital que les acollirà per poder preguntar i aclarir dubtes relacionats amb l'estada.

                                  

Una bona pràctica d'intercanvi entre els diferents agents que participen en una mobilitat europea de pràctiques.