divendres, 5 de maig del 2023

Acollim l'estada de job shadowing de dues professores de l'escola sòcia de Praga

Aquesta setmana hem acollit l'Eva i la Katarína, dues professores de l'escola sòcia de Praga, amb qui ja fa anys que cooperem. L'Eva és la coordinadora Erasmus+ i la Katarína és professora d'anglès.


Hem aprofitat aquests dies perquè coneguin la nostra escola i el nostre sistema escolar, especialment l'organització de l'etapa de FP, així com les pràctiques en empreses i les activitats internacionals. 

Això ho van poder fer entre dimarts i dimecres. Dimecres van assistir també a la presentació d'un projecte sobre l'Alzheimer dels alumnes de 2n de CFGS de Laboratori i Biomèdic. Posteriorment van visitar les Miniempreses de 1r de Batxillerat Social, on cada grup va explicar-los el seu producte en anglès.


Ahir dijous vam visitar els laboratoris de l'Hospital Quironsalud i de l'Hospital Sagrat Cor, on dues alumnes seves del Cicle de Laboratori, acabades d'arribar, han començat les pràctiques, que faran durant 3 setmanes.

Avui divendres han conegut la Mediateca i els projectes d'Animació 3D i han assistit a una classe de 3r d'ESO d'alemany. 

Hem acabat l'estada amb una reunió per planificar la cooperació entre les dues escoles de cara al curs 2023-2024, que inclourà l'intercanvi de pràctiques entre els alumnes dels 2 centres i estades de job shadowing per al personal.