dijous, 25 de maig del 2023

Formació intercultural del projecte del Consorci Erasmus+ d'EPC per a les alumnes de CAI que aniran a Portugal

Acollim avui a l'escola la darrera de les formacions interculturals d'aquest curs. Aquesta està dedicada als alumnes de grau mitjà de CAI que aniran aquest proper mes de juny a Fátima, Portugal, per fer la seva estada de pràctiques Erasmus+ durant un mes.

Es tracta d'un grup de 9 alumnes d'Escola Pia de Catalunya, amb 3 estudiants d'Escola Pia de Caldes, 2 d'Escola Pia de Vilanova i 4 d'Escola Pia Nostra Senyora, així com les dues acompanyants, professores de Vilanova i Caldes.

Com en d'altres ocasions, aquesta formació té com a objectiu que els estudiants i les acompanyants  es coneguin, reflexionin sobre les expectatives, les pors, els aprenentatges i les aportacions que generen aquestes mobilitats, rebin informació pràctica sobre l'estada i signin tota la documentació Erasmus+.

La setmana passada aquest grup ja va poder fer una videotrobada amb la sòcia de Portugal, en la que els va explicar  sobre les empreses i les pràctiques que realitzarien, i els va permetre resoldre dubtes sobre la ciutat i l'entorn.

Esperem que aquest matí hagi estat útil per preparar l'estada.