dimarts, 14 de novembre del 2023

Comencem el projecte Erasmus+ EGMUN

Aquest matí el grup de 2n de Batxillerat que participarà en el projecte Erasmus+ EGMUN ha arribat a Copenhaguen. Hem aprofitat el dia a la capital danesa per visitar els llocs més emblemàtics de la ciutat i hem començat a experimentar el fred nòrdic.

En el nostre recorregut per conèixer la ciutat i el seu patrimoni cultural, hem passat pel parc d'atraccions Tivoli, que aquests dies estan decorant per Nadal, fins a arribar a l'estàtua de Hans Christian Andersen, el reconegut escriptor de contes, i a l'Ajuntament.


Des d'allà hem agafat el carrer Stroget, l'eix comercial per excel.lència, fins arribar a Nyhavn. De camí ens hem trobat diferents mercats de Nadal a les places que hem creuat.


Un cop a Nyhavn, hem admirat les cases de colors fins a trobar la casa on va viure Hans Christian Andersen. 


                                  

Més endavant, un cop a Amalieborg, el palau reial, hem pogut veure els soldats que custodien el palau.


Finalment, ens hem dirigit cap a la Sireneta, escultura icònica de la ciutat. 


Hem acabat la visita fent una volta pel parc del Kastellet, una antiga caserna militar, i visitant l'Església de Marbre amb la seva gran cúpula.


A la tarda, hem agafat el tren cap a Espergaerde, el poble on se celebra l'EGMUN i on els alumnes s'han trobat amb els companys danesos que els allotjaran durant els propers dies.