dijous, 20 d’abril del 2023

Acollim les formacions interculturals del projecte de grau mig del Consorci Erasmus+ d'EPC

Ahir i avui hem acollit a l'Aula de Programes Internacionals de l'escola les formacions interculturals per als estudiants i personal acompanyant de les mobilitats Erasmus+ del mes de maig. Les destinacions d'aquestes estades seran: Xipre, Polònia, Països Baixos i Portugal.




Aquestes formacions tenen com a objectiu que els estudiants i els acompanyants  de les diferents Escoles Pies es coneguin, reflexionin sobre les expectatives i les pors que generen aquestes mobilitats, resolguin dubtes amb l'ajuda d'una vídeoconferència amb els socis, treballin situacions pràctiques i signin tota la documentació Erasmus+.



En aquestes mobilitats Erasmus+ faran d'acompanyants dos membres del PAS de l'escola. La Isa Pérez farà l'anada a Xipre i el Joan Aragon la tornada de Portugal.

Esperem que aquestes jornades hagin estat ben útils per a tothom i ajudin a anar preparant aquestes experiències tan enriquidores.

Durant el mes de maig acollirem les formacions interculturals de les 3 mobilitats que es duran a terme el juny, i on participaran 12 alumnes de CAI i 4 acompanyants de l'escola.