dimecres, 5 d’abril del 2023

Projecte Erasmus+ MUNOB: L'Experiència Romanesa III

Dilluns va ser el torn de la General Assembly. Tots els delegats i delegades es van aplegar a la Sala d'Actes per conèixer totes les resolucions dels comitès, discutir-les i votar-les, en aquells casos on era necessari. 

Votació de la resolució del DISEC

Votació de la resolució de l'ECOFIN

Va ser una feina llarga i laboriosa que va acabar a l'hora de dinar. Un cop més vam menjar en el restaurant de davant de l'escola per torns.

Delegació diplomàtica d'Escola Pia Nostra Senyora

La tarda va ser lliure per poder anar a casa, descansar i tornar a les 6 a l'escola per celebrar la Closing Ceremony.

Aquesta cerimònia va comptar amb la participació de tots els participants, reunits a la Sala d'Actes. Va ser el moment de les valoracions dels chairs, el lliurament de guardons i les actuacions de cada delegació visitant, així com d'alguns alumnes de l'escola organitzadora.

El Lucas i el seu co-chair agraint la feina dels delegats de l'UNODC


La Macarena va ser un any més la peça interpretada per els nostres alumnes, que van complir amb la tradició de fer ballar a tot el públic. Tot un clàssic a MUNOB!

Artistic Moment: Macarena

Artistic Moment: Macarena

La Closing Ceremony va acabar amb un vídeo de la setmana, molts agraïments i el tancament solemne de la conferència.

Dimarts al matí ens vam trobar a l'escola d'acollida, vam deixar l'equipatge i vam optar per anar amb trolley-bus a un centre comercial proper ja que la tempesta de pluja i vent feia impossible poder anar al centre i fer turisme. Va ser, per tant, un matí de compres i bolera, abans dels comiats i de tornar cap a Barcelona.