diumenge, 2 d’abril del 2023

Projecte Erasmus+ MUNOB: L' Experiència Romanesa II

Divendres, dissabte i avui diumenge han estat dies intensos de treball per comitès. Les delegades i delegats de l'escola han sortit a explicar la posició d'Índia en cadascun dels temes treballats als comitès.








Han acceptat preguntes i han hagut de donar respostes i fer aclariments. Posteriorment s'han agrupat i han començat a fer l'esborrany de resolució amb les mesures que han pogut acordar.




El Lucas Bartolomé, per altra banda, ha presidit el comitè UNODC. Una feina diferent, per aquells que ja han viscut l'experiència de ser delegats abans.


Entremig de tota aquesta feinada, dissabte a tots els comitès va esclatar una crisi inesperada i diferent, que els delegats i delegades van haver de resoldre de manera conjunta i improvisada al moment. Totes les situacions de crisi plantejades van tenir a veure amb la temàtica de cada comitè.

Avui al matí ha començat el treball per esmenes, de manera que els delegats i les delegades poguessin millorar l'esborrany de resolució acordat. Tots els delegats i delegades que han presentat esmenes han hagut de fer un discurs i sortir a defensar-les, per posteriorment sotmetre-les a votació.

En acabar el dia, s'han acabat les resolucions, que demà es presentaran a la General Assembly

Durant aquests dies també hi ha hagut moments d'esbarjo, com els points of entertainment dels comitès, les voltes per Bucarest, l'Official Party i l'Unofficial Party.