divendres, 18 d’octubre del 2024

Arrenca el MUNOG 2024!

Aquest divendres ha començat el MUNOG amb la tradicional Opening Ceremony. La convocatòria ha estat a dos quarts de nou per poder començar l'acte a les 9 ben puntualment, un cop les delegacions han anat trobant el seu lloc a la sala d'actes.


El vídeo i l'entrada dels chairs han estat uns dels moments estel.lars del començament de la cerimònia. Però hi ha hagut molt més: la Secretària General, que ha fet el discurs inaugural, les paraules de la directora de l'escola, les de l'alcalde de Sindelfingen i les de Harald Braun, un exalumne que va treballar molts anys a les Nacions Unides, que ha acabat amb un debat amb els delegats.



La segona part de la cerimònia ha comptat amb els discursos de 4 ambaixadors, entre ells, el del nostre ambaixador de l'Iran, l'Aitor, que respost preguntes de França i Hongria, sobre les dones i el suport d'Iran a grups com Hamas i Hezbollah. La delegada d'Iran, la Julieta, ha intervingut també preguntant a l'ambaixador de Rússia.

Un cop acabada la cerimònia i l'Informal Meeting per comitès, hem anat d'excursió al museu de la xocolata de Ritter Sport, on els delegats també han pogut provar les novetats i comprar-ne.



La jornada ha acabat amb el sopar per comitès dels delegats a Böblingen i el sopar de MUN-Directors a Sindelfingen.

Un gran dia!