dilluns, 14 d’octubre del 2024

Celebrem els Erasmus+ Days!

Durant la setmana del 14 al 19 d'octubre se celebren a tot Europa els Erasmus+ Days                                            



Aquesta iniciativa de la Comissió Europea vol donar a conèixer i visibilitzar aquest programa de mobilitat tan exitós i demana a tots els seus beneficiaris que participin a la celebració.

La nostra escola és un centre acreditat per Erasmus+ en Educació Escolar (ESO i Batxillerat) i en Educació Superior (CFGS) i gaudim de beques Erasmus+ de FP (CFGM) gràcies a pertànyer a 2 consorcis. 

El 67% de totes les mobilitats que es van realitzar a l'escola el curs passat van estar finançades o cofinançades amb fons Erasmus+. 

Aquí hi vam incloure els projectes: MUNOG (Alemanya), EGMUN (Dinamarca), MUNOB (Romania), l'intercanvi a Alemanya i l'intercanvi a Eslovàquia amb la visita preparatòria, totes les estades de pràctiques dels nostres estudiants de FP de grau mitjà i grau superior, tots els acompanyaments del personal a les mobilitats d'alumnes i totes les estades formatives del personal docent.


Per celebrar aquesta setmana Erasmus+ a l'escola farem:

-Sessions informatives per aquells estudiants de 2n curs de CFGS que volen conèixer el programa Erasmus+ i sol.licitar una beca per fer pràctiques en un país de la UE aquest curs.

-Sessió de treball amb els alumnes de 2n Bat. que marxaran a Alemanya per participar al projecte Erasmus+ MUNOG a partir del dia 17 d'octubre.

-Mobilitat a Lió (França) i estada de formació de la directora pedagògica de FP, en el marc del projecte Erasmus+ consorciat amb els centres d'Escola Pia de Catalunya.

-Reunió informativa per a les famílies dels alumnes de 4t d'ESO que participaran en l'intercanvi amb l'Ursulaschule d'Osnabrück (Alemanya) el proper desembre, en el marc del projecte Erasmus+.