dimecres, 5 d’octubre del 2022

Acollim l'estada de job shadowing de 3 professores gregues d'una escola de FP de l'àmbit sanitari

En el marc del projecte Erasmus+ KA131 que tenim a l'escola, estem acollint aquesta setmana 3 professores d'una escola de FP d'Atenes (Grècia), que tenen les nostres mateixes famílies professionals en l'àmbit sanitari: auxiliar d'infermeria, tècnic en laboratori clínic i biomèdic i tècnic en imatge per al diagnòstic.

Aquesta estada enceta una coneixença i un contacte, que fins ara havia estat online, i que esperem que ens porti a una cooperació futura entre els dos centres.

Obsequi institucional de l'escola que ens visita

Durant aquesta setmana les professores que ens visiten estan coneixent el nostre sistema educatiu i, en especial, la nostra FP. Així mateix, els hem explicat les activitats internacionals de l'escola. Hem visitat amb elles un parell d'hospitals que acullen els nostres estudiants en pràctiques i els explicarem les experiències que hem tingut acollint estudiants Erasmus+ d'escoles europees associades. 


Visita al laboratori de l'Hospital Quironsalud


Visita a l'Hospital de Sant Joan de Déu


Visita al Departament de Radiologia de Sant Joan de Déu


Esperem acabar la setmana amb una presentació de la seva escola i el seu sistema educatiu, així com planificant futures accions conjuntes.

Aquesta mateixa escola acollirà la Laura Dyson, coordinadora de FP i professora de Laboratori Clínic i Biomèdic, en una estada de job shadowing a Grècia el mes que ve.