dijous, 20 d’octubre del 2022

Marxem a MUNOG, aquest any convertit en un projecte Erasmus+

Avui hem marxat amb un grup de 10 alumnes de 2n de Batxillerat i un exalumne de l'escola cap a Sindelfingen, Alemanya, per participar en el projecte MUNOG (Model United Nations of Goldberg).


A l'aeroport...Marxem!

Esperant per embarcar

Aquest any el projecte MUNOG l'hem pogut convertir en un projecte Erasmus+ KA1, gràcies a l'obtenció de l'acreditació Erasmus+ de l'etapa escolar i, per tant, ha pogut rebre finançament europeu.

Els 10 alumnes de batxillerat que hi participen s'han preparat des del curs passat per representar Egipte, Indonèsia i Romania en els diferents comitès i poder debatre sobre diverses qüestions d'actualitat. Són alumnes que han fet IP Club i MUN Training Days a Barcelona aquests anys de pandèmia que no hem pogut viatjar.

El Lucas Bartolomé, l'exalumne que ens acompanya, presidirà i moderarà els debats d'un dels comitès, l'ECOSOC, i ja va participar fa uns anys com a delegat en aquesta conferència internacional. 


Ens registrem i rebem una polsera, l'acreditació,
el programa i una ampolla d'aigua


Esperant que arribin les host families


La Vero i el seu host


L'Álvaro i el seu host


L'Alba, la Mònica, la Laura amb les seves hosts,
 juntament amb la Berta i la Mariona

Des de 2009 MUNOG ha estat sempre la primera de les sortides internacionals de l'any a l'escola. Després d'aquests dos anys de pausa, estem molt contents de poder tornar a Alemanya i viure l'experiència MUNOG un cop més, aquest any de la mà d'Erasmus+.

Esperant els delegats....