divendres, 21 d’octubre del 2022

Comença el MUNOG!

Aquest matí hi ha hagut l'Opening Ceremony d'aquesta edició tan especial del MUNOG. 

La cerimònia ha acollit els 180 delegats vinguts d'arreu d'Europa i Índia, tots els altres alumnes de l'escola organitzadora que treballen en aquesta conferència en diferents càrrecs, tot el professorat i l'alcalde de Sindelfingen.

Després d'un discurs de la Secretary-General molt emotiu, fent esment a tot el que hem viscut aquests darrers anys i a la guerra d'Ucraïna, hem celebrat l'oportunitat de retrobament que tenim i s'ha animat els delegats a treballar per millorar el món, deixant sentir la seva veu. 

La Laia, la Vero, l'Alba i la Berta, la delegació d'Indonèsia

La Dènia, la Mariona i la Laura, la delegació de Romania

La Francina, l'Àlvaro i la Mònica, la delegació d'Egipte

Molts han estat els moments especials d'aquest acte, on hem recordat les escoles russes i ucraïneses del MUNOG, que atrapades en el conflicte, no poden participar-hi, així com el vídeo motivacional per situar els delegats i la sempre impressionant entrada dels chairs i presidents dels diversos comitès, entre els quals hi teníem el Lucas.


Presentació del comitè que moderarà el Lucas 

Les MUN Directors

A la tarda hem fet una visita a Ludwigsburg i al vespre els alumnes han assistit al sopar per comitès i el professorat al sopar que ens ofereix l'escola amfitriona.


Passejant per Ludwigsburg