dissabte, 15 d’octubre del 2022

Celebració dels Erasmus+ Days!

Els dies 13, 14 i 15 d'octubre se celebren els Erasmus Days+. Aquests dies serveixen per donar a conèixer el programa Erasmus+ i perquè les institucions que reben fons d'aquesta iniciativa de la Comissió Europea, que enguany fa 35 anys, donin visibilitat als seus projectes.


  


Des de l'escola, hem fet diverses activitats per unir-nos als Erasmus+ Days aquests dies i mostrar els projectes que tenim en marxa, tant a FP des de fa anys, com a partir d'aquest curs, a ESO i Batxillerat.

Dijous vàrem fer la primera sessió informativa del projecte Erasmus+ KA131-HED per als alumnes de CFGS del torn de matí interessats en obtenir una beca Erasmus+ en aquesta convocatòria i poder realitzar unes pràctiques europees durant aquest curs, a l'estiu o com a recent graduats.



Després de dinar, va tenir lloc la segona sessió informativa per als alumnes de CFGS del torn de tarda. Aquí o a l'apartat Alumnat FP podeu consultar la presentació.



Així mateix, el grup d'alumnes de 2n de Batxillerat que s'està preparant per assistir al MUNOG (Model United Nations of Goldberg) a Alemanya dijous que ve va continuar la seva feina d'assaig dels temes que han estat treballant des de fa mesos. Aquest projecte s'ha convertit en un projecte KA121 d'Educació Escolar i està cofinançat per Erasmus+ a partir d'aquest curs.

 
La delegada d'Indonèsia explicant la seva posició respecte a com prevenir el comerç il.legal d'òrgans.


Amb ganes de marxar d'Erasmus a MUNOG! Ja falta menys d'una setmana....

Divendres vam celebrar també una reunió de coordinació online del Consorci d'Escola Pia de Catalunya del Projecte Erasmus+ de FP.


Les coordinadores d'Escola Pia de Balmes, Olot, Mataró, Vilanova i Nostra Senyora van celebrar els Erasmus+ Days preparant les properes mobilitats conjuntes.